În pragul sărbătorilor, cățelușa Ogepa își caută un nou cămin.

De 11 ani, casa ei a fost la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, iar prietenii ei au fost colegii noștri.
Acum, Ogepa are nevoie de o nouă casă și noi prieteni care să îi poarte de grijă și să îi ofere dragostea lor.

De-a lungul carierei ei militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecții de dresaj și alături de care și-a desfășurat activitatea. A participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Națională sau de Ziua Jandarmeriei.

Este jucăușă, răspunde comenzilor și își oferă întreaga prietenie, mai ales atunci când simte că e iubită.

Din cauza vârstei ei, Ogepa nu mai îndeplinește condițiile necesare pentru a putea participa la misiuni. Suntem nevoiți să ne despărțim de ea, dar avem convingerea că prietena noastră își va găsi un cămin cald și va fi cel mai frumos dar de Crăciun pentru cineva care își dorește un prieten devotat.

Dacă vă doriți ca Ogepa să facă parte din familia voastră, ne puteți contacta, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00, la numărul de telefon 0234.543.131 sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail relatiipublice@jandarmeriabacau.ro.

 

Update: Vă anunțăm cu bucurie că prietena noastră, Ogepa, și-a găsit o nouă familie. Ea va parcurge drumul de la Bacău la București, unde va locui de-acum înainte. Cu siguranță, îi va fi ușor să se acomodeze, pentru că va ajunge tot într-o familie de militari.
Mulțumim tuturor celor care și-au exprimat dorința de a-i oferi cățelușei Ogepa un cămin cald! Au fost peste 300 de oameni care s-au adresat Jandarmeriei Bacău și care și-au dorit să adopte camaradul nostru patruped.
Suntem convinși că Ogepa va aduce bucurie în noua ei familie!