PICALU, în vârstă de 8 ani

Tocmai a ieșit la pensie, însă arată mai tânăr ca oricând. De acum înainte va avea mult timp la dispoziție și cu siguranță va răsfoi ziarele….aaa, de fapt le va roade, pentru că asta-i pasiunea lui. Despre tabac nici nu poate fi vorba, legat de mirosuri e pretențios, deh, defect profesional, mai ales că o viață și-a folosit nasul fin pentru a detecta diferite substanțe, care mai de care…iar unele dintre ele ilegale.
Nu este pretențios, chiar deloc. Îi place mâncarea și adoră să fie lăudat și mângâiat, doar are 8 ani.
Cine este tânărul pensionar? Îl cheamă Picalu și tocmai a ieșit la pensie, după activitate frumoasă în cadrul Jandarmeriei Galați. Are numai referințe bune. Dacă iubești animalele ești așteptat să dai un semn, dacă nu, mai bine te abții, întrucât mirosul lui fin va detecta minciuna.
Dacă iubiți animalele și aveți nevoie de un tovarăș strașnic de petrecere a timpului liber, vă rugăm să ne transmiteți până la data de 02.02.2021 ora 10:00 solicitările dumneavoastră pe adresa de e-mail: achizitiipublice@jandarmeriagalati.ro, telefon/fax 0236/334161 sau 0236/334152 interior 24541.